Меню
Меню

НАШАТА МИСИЯ:
ПО-ЛЕСНО РОДИТЕЛСТВО

Толкова често чуваме фразата „малкият човек променя всичко“ , това е истинският живот! Живот, в който осъзнаваме, че истинското щастие се крие в очите на малкото дете. Живот, в който действията ни са определени от мислите как да подсигурим една комфортна среда, в която детето ни да порасне! Тук се намесваме ние от Kinderkraft, и помагаме на децата да растат с качествени и сигурни продукти, с поглед към красивото!

ВИЖТЕ ПО КАТЕГОРИИ

Светът на Kinderkraft

Повече от 10 години се грижим за нуждите на децата и техните родители в подкрепа на мисията си да направят родителството по- лесно! Милиони деца по света израстват с Киндеркрафт, използват столче за кола, велосипед, количка, електрическа люлка и много други помощници за мама и татко, които не могат да бъдат споменати в едно изречение. Kinderkraft присъстват на почти всеки континент и все още се развиват, така че продуктите да достигат до все повече доволни семейства. Kinderkraft има присъствие в 67 държави. Повече от 8 милиона продукта с марка Киндеркрафт са намерили своя път в ръцете на децата и техните родители, като този брой се увеличава още повече, когато потребителите опознаят марката по- добре.

ВАШИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, НАШИТЕ РЕШЕНИЯ

Всяко предизвикателство е чудесна отправна точка за създаване на решения, които да улеснят родителството, да отговорят на реални нужди и да са солидна опора- у дома, на разходка, в ежедневните задължения, на малки и големи пътувания, в обикновенните и необичайни моменти. Сега, и в бъдеще!

Награди и отличия

Качеството, безопасността и функционалността на всички продукти с марка Kinderkraft са характеристики, които са високо оценени и наградени със сертификати. Марката има отличия от независими международни институции- ADAC, Stiftung, Warenest, взискателно жури на конкурса Red Dot Design Award, както и от вас родителите- Награда на родителите, Награда за майка и бебе, Играчка на годината. Тези награди са неуспоримо доказателство, че Киндеркрафт се движи в правилната посока към това да направят родителството по- лесно!

Киндеркрафт е до вас винаги и навсякъде, когато почувствате, че животът с дете може да бъде по- лесен. Те разбират добре какво Ви е трудно. Представят добре знанията и опита си, проектирайки детски колички, столчета за хранене, столчета за кола, велосипеди, люлки, мебели и всички останали практични помощници за родителите. 

Благодарение на Киндеркрафт старът в тази важна роля е по- лесен, а продуктите растат с децата. Харесват красиви дизайни, които да радват окото, и в същото време безупречно да изпълняват задачите си. Целта на продуктите е да улесни живота Ви, но нищо не пречи да изглежда страхотно в същото време.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки