Меню
Меню

Връщане и замяна

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да се приложи пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта (ако е издадена такава). 

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от bubu.bg в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Правото на отказ (връщане на стока) не се прилага в следните случаи:

  1. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
  2. за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
  3. за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето (като например памперси, храни, дрехи и т.н.);

Ако при поръчка на клиент, той ползва безплатна доставка (поръчката е за над 49лв), но след връщане на част от стоката или цялата стока от поръчката, общата сума на поръчката падне под 49лв, то клиентът губи правото си на безплатна доставка и тя ще се начисли в последствие и ще бъде удържана от върнатата сума.

Адресът на който да върнете стоката ще бъде допълнително уточнен от нас, след попълване на формата за връщане и замяна. Той ще Ви бъде изпратен на посочения имейл или с телефонно обаждане от Bubu.bg.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки